Nu kan du beställa världens mest unika motocrossbok. En så djup inblick i våra världsmästares liv har aldrig presenterats!

Priset är 1320 kr inkl. frakt i Sverige.

Boken levereras i en tjusig svart box, ett perfekt skydd för boken.

I motocrosslegenders spår

Världens mest unika motocrossbok!

Adress

Want the book shipped to another country?
Order the book here.

Nu finns endast konstverken av Bill Nilsson / AJS och Gunnar Johansson / Lito kvar i ett mindre antal ex. Den unika konsttrycksserien som jag färgtecknade för ett tiotal år sedan, då även Sten Lundin och Rolf Tibblin färgtecknades, men som är slutsålda. Varje motiv tog mig ca 150 timmar att färgteckna. Det unika är att legenderna signerade varje konsttryck för hand, alltså skrev de sin signatur 150 ggr. Upplagan är 150 ex av varje motiv. Formatet är 46x64cm, 250 gr konsttryckspapper.

Priset för ett ex är 1.000 kr inkl. frakt
För beställning ring mig på tel 070 – 6989284

Om mig själv: Min specialitet som konstnär är att teckna porträtt, vilket jag gjort sedan barnsben. Mest uppmärksammad är min serie av kända designikoner Arne Jacobsen, Josef Frank o Bruno Mattsson. Mercedes Bens bilporträtt blev också uppmärksammad, en serie på fem motiv. Båda serierna har kunnat setts på konstgallerier.

 

Köp vår 6-sidiga folder och låt
LITO-NOSTALGIN
väcka dina minnen till livs

Foldern kostar 100kr inklusive frakt

 Folderdesign: Bo Ingvar

Foldern Lito Nostalgin

Old Swedish Scramble

Adress

Vi nu kan erbjuda endast ett fåtal att teckna sig för ett ex av detta unika fotokonstryck inklusive en berättelse om den första motocrosstävlingen på Saxtorp, ämnad som en proveniens tillhörande fotokonsttrycket. Upplagan är endast 25 numrerade och signerade ex i format 46×64 cm. Tryckt på ett exklusivt konsttryckspapper.

Priset är 1390 kr inkl. frakt i Sverige.

Fotokonstryck Saxtorp

Old Swedish Scramble

Adress
WordPress Video Lightbox Plugin